Cart 0

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1720″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”400×400″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][laborator_heading title=”Detox” sub_title=”Gewoon goed voor je!” text_align=”left” font_size=”large” show_breadcrumb=”” show_dash=””][vc_column_text]Detoxen is een gezonde manier om je lichaam te reinigen en je energieker te gaan voelen. Maar ga je het doen, doe het dan wel bewust en zet je activiteiten op een laag niveau en drink de sappen bewust. Kauw erop!!

Huh? Sap kauwen?

Het verteringsproces begint al in je mond. Daarom wordt er vaak gezegd: kauw je sap… huh? Jazeker. Dat zorgt ervoor dat de juiste enzymen in je speeksel vrijkomen. Deze enzymen doen al het nodige voorwerk in de afbraak van je voeding. Resultaat: een betere absorptie van de vitaminen en mineralen. Klok dus niet alles in één keer achterover, want dat is écht zonde!
En eet je tussendoor groenten of salade, of drink je wat, doe het dan rustig en erg bewust zodat het verzadigingsproces in werking wordt gezet![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Ons detox assortiment” title_align=”separator_align_center” align=”align_center” color=”default” style=”double-border” title_style=”plain” title_text_color=”#ffffff” use_icon=”” icon=”heart”][laborator_products products_query=”size:6|order_by:date|post_type:product|tax_query:76″ featured_products=”” columns=”6″][/vc_column][/vc_row]